Nyt badeværelse

Nyt badeværelse og Renovering af badeværelse i Thy, Mors, Thisted og omegn

Drømmer du om et nyt og lækkert badeværelse, men er projektet for stort til, at du selv tør kaste dig ud i det? Eller har du et badeværelse, du gerne vil give et ansigtsløft? Hos Murermestre Bislev og Scherff ApS har vi efterhånden stået for opførelsen af mange nye badeværelser i både nybyg og gamle huse, ligesom vi har stor erfaring med renovering af badeværelse. Derfor er  netop dette område blevet en af vores spidskompetencer. Vi har både erfaringen og udstyret til at opføre og renovere alt fra små og simple gæstetoiletter til store, eksklusive badeværelser.

Et nyt badeværelse efter dine ønsker og behov

Uanset om du har en helt klar vision om, hvordan dit nye badeværelse skal se ud eller har brug for kompetente råd fra en erfaren fagmand, finder vi den bedste løsning til dig til en fordelagtig pris.

Når vi laver nyt badeværelse, er det nemlig dine ønsker, krav og behov, som er i højsædet, og vi tager os derfor god tid til at lytte til dig, så vi sammen kan skabe en skræddersyet løsning, der stemmer overens med dine forventninger. Vi kan lave alt lige fra klassiske flisebadeværelser til de topmoderne Conteco badeværelser. Har du ønsker om en ekstra stor brusekabine, dobbeltvask eller måske jacuzzi, klarer vi også specialønsker uden problemer.

Giv badeværelset en ansigtsløftning med en renovering

Hvorfor rive ned og bygge nyt, når du nemt og effektivt kan give nyt liv til dit badeværelse med en renovering?

Ofte er der ingen grund til at rive hele det gamle badeværelse ned, hvis du er blevet træt af udseendet på det. At rive ned og opføre et helt nyt badeværelse er nemlig ofte tidskrævende, dyrt, unødvendigt og ikke mindst besværligt, da du ikke vil kunne benytte rummet i en periode.
I stedet kan vi give dit badeværelse en effektiv ansigtsløftning, så det kommer til at fremstå nyt og moderne og lige som du ønsker det. Vi er opdaterede på de nyeste trends og metoder, og vi deler med glæde ud af vores kompetente rådgivning, der bygger på både vores faglige viden og vores mange års erfaring fra området.

Er du i tvivl om, hvad der betaler sig bedst i dit tilfælde, står vi selvfølgelig klar til at rådgive, så vi kan tilbyde dig den bedste løsning, hvad enten  at renovere dit gamle badeværelse eller opføre et helt nyt.

Vi klarer opgaven fra start til slut

Som professionel murermester kender vi hele processen, når der skal laves nyt badeværelse, og vi samarbejder med dygtige fagmænd, som fx klarer VVS-delen på dit nye badeværelse. Vi rådgiver desuden med glæde om alt fra farvevalg til indretning og alt derimellem. Du er velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak og et uforpligtende tilbud på dit nye badeværelse. Vi opfører nye badeværelser i Thy, Mors, Thisted og omegn og ser frem til også at høre fra dig.

Fang os på eller send en mail til 20 71 89 39 eller jon@mmbs.dk.