BETONARBEJDE

Betonarbejde og støbearbejde til ethvert formål

Hos Murermestre Bislev & Scherff ApS udfører vi betonarbejde og støbearbejde til mange forskellige typer formål. Vi har både kompetencerne, redskaberne og erfaringen til at løse opgaver med beton for både private, erhverv og det offentlige og ingen opgave er hverken for stor eller for lille til at vi vil stikke murerskeen i den. Når du vælger os som samarbejdspartnere til arbejde med beton og støbning, tør vi godt love, at du kommer til at stå tilbage med et solidt, veludført og flot resultat.

Vi udfører blandt andet:

  • Sokkelarbejde til tilbygninger, udhuse mm.
  • Støbning af betondæk og terrændæk
  • Betongulv
  • Betonfundamenter

Kunden i centrum

Uanset om du skal have støbt soklen til din nye tilbygning eller drømmer om et nyt badeværelse, kan vi hos Murermestre Bislev & Scherff ApS klare opgaven for dig. Vi går højt op i altid at have en grundig dialog med vores kunder inden arbejdet påbegyndes, da det er DINE ønsker, behov og krav der er i centrum. Vi sætter en ære i en ærlig dialog og lægger ingen fingre i mellem, hverken når det kommer til pris eller hvad der kan lade sig gøre.

Kontakt Murermestre Bislev & Scherff

Bor du i Thy, Mors, Thisted eller omegn og mangler du en dygtig fagmand til at klare en hvilken som helst form for betonarbejde eller støbearbejde, så ring gerne til os på 20 71 89 39 eller send os en mail til jon@mmbs.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig!