Energioptimering

Energioptimering

Hvad giver mening at energioptimere på et hus? Hvor skal der sættes ind? Hvor er de ”lavt hængende frugter”? Hvilke regler er der forbundet med en renovering ifølge Bygningsreglementet? Alle disse spørgsmål står vi klar til at svare på om hjælpe dig i mål må. Det handler om at bruge de rigtige materialer, have eller opsøge god viden og dermed også have nogle gode samarbejdspartnere. 

Energibesparelser

Hvor meget du kan spare ved at udføre energioptimeringerne. Vi står klar til at regne det hele ud for dig og give dig et overslag på hvad det vil koste dig samt hvor meget du vil spare, alt dette gør vi meget grundigt og dybdegående, så du får et så realistisk bud som muligt. Vi har mange års erfaringen inden for energibesparelse.

Varmepumper

Hvor meget kan du forvente at spare ved at få en varmepumpe installeret? Hvad skal du være opmærksom på? Kan dit hus og varmesystemet bære en varmepumpe? Størrelsen på varmepumpen er meget vigtig. Få gennemgået dit hus klimaskærm og få en faglig vurdering. Der er en del forhold der bør kontrolleres inden der installeres en varmepumpe til at varme huset op med. Få os til at gennemgå dit hus inden. 

Fugt & skimmel

Fugt og skimmel opstår hvor der er fugtigt. Kuldebroer i husets klimaskærm giver kolde bagmure som får den fugtige og varmere luft indenfor, til at kondensere. Derved opstår der over tid skimmel på bagmurene i det varme indeklima. Vi står klar til at rådgive dig i hvad der vil være bedst for din bolig samt hvordan du undgår fugt og skimmel i din bolig.

Energirådgivning

Jon er uddannet energiteknolog og han har en meget stor og bred viden inden for dette område. Vi kan derfor hjælpe med alt energirådgivning.

Også når der bygges nyt er der masser af ting at tænke på. En af tingene er i den grad energidelen. Varmekilde/varmepumpe? Ventilationsanlæg? Varmestyring? Gulvvarmeløsning? Valg af materialer! Byg klogere fra start. Der laves en energirammeberegning inden byggeriet startes. Det er et energimærke, før der bygges. På denne beregning bygges og udføres huset, som i sidste ende skal være overholdt til punkt og prikke. Men hvordan overholdes energirammen? (Ikke bare lige til) Energidelen er en stor del af det at bygge nyt, mere fokus fra start. Gælder også tilbygninger og renoveringer.

Energiramme

Når der bygges et nyt hus, skal der foreligge en gyldig energirammeberegning på huset. Denne sikrer at huset overholder alle gældende krav til energiforbruget og isoleringsgraden. Energirammen bliver til sidst til et energimærke, som skal foreligge inden huset kan tages i brug.

Jon er energiteknolog og har erfaring med at udføre energirammer på både nybyg, tilbyg og sommerhuse. Kom godt fra start med de rigtige valg og den rigtige viden.

Undersøgelse af varmesystem

Har du svært ved at holde varmen på et værelse? Måske kan gulvvarmestyringen være indstillet forkert. Vi står til rådighed i form af rådgivning og udførelse.

Kontakt Murermestre Bislev & Scherff

Bor du i Thy, Mors, Thisted eller omegn og mangler du en dygtig fagmand til at hjælpe med energioptimering og rådgivning, så ring gerne til os på 20 71 89 39 eller send os en mail til jon@mmbs.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig!