Klinkearbejde

Klinkearbejde på Mors, Thy, Thisted og omegn

Arbejde med klinker til f.eks. klinkegulv er en af vores helt store spidskompetencer. Via stor erfaring, viden og interesse for klinkearbejde, kan vi efterhånden kalde os selv specialister inden for området, og vi har gennem tiden udført et hav af forskellige opgaver med klinker.

Klinkegulve er populære i rigtig mange danske hjem, da det både er et flot, moderne og nærmest vedligeholdelsesfri form for gulv, der passer til rigtig mange typer rum. Murstensskaller placeret i sildebensform er en type klinkegulv vi også udfører.

Hvorfor vælge en fagmand til klinkearbejde?

Umiddelbart kan det måske virke som en nem opgave at lægge et klinkegulv, men de fleste bliver overrasket over sværhedsgraden, når de først er kommet igang.

Klinkearbejde kræver faglig viden og erfaring idet klinkerne skal lægges meget præcist og med en rolig hånd samt kræver et vist matematisk forarbejde, som de fleste uerfarne ikke tager højde for. Et klinkegulv er desuden ikke bare lig med firkantede fliser i rækker, men kan varieres i det uendelige og passer derfor ind i alle typer hjem og rum uanset stil. Som professionel fagmand har vi kendskab til mange former for klinketyper og måder hvorpå man kan anbringe klinkerne, som de fleste uuddannede ikke kender til.

Når du vælger en fagmand til at lægge dit klinkegulv, er du altså garanteret et professionelt resultat, der er lagt korrekt, har taget højde for alle detaljer og holder i mange år fremover.

Skal vi lægge klinker for dig?

Murermestre Bislev & Scherff ApS lægger klinkegulv i både entréer, forgange, badeværelser, køkkener og lignende, og bor du i Thy, Thisted, Mors eller omegn, lægger vi også gerne dit nye klinkegulv!

Giv os et kald på 20 71 89 39 eller send os en mail til jon@mmbs.dk – vi giver med glæde et uforpligtende tilbud!