Nybyggeri

Skal boligdrømmen gøres til virkelighed?

Har du gået længe med tanken om et nyt hus? Så har du sikkert også tænkt på om det skal være nybyg eller et ældre hus. Der er fordele og ulemper ved begge dele og det kan derfor være svært at overskue hvad man skal vælge. At træffe beslutningen om et nyt husprojekt er en stor ting og det er ikke bare lige noget man gør fra dag til dag, det kræver meget overvejelse og mange regnestykker.

Vi står til rådighed med at hjælpe dig med de overvejelser du står med, vi har god erfaring inden for nybyg og kan derfor rådgive og vejlede dig i hvad der vil være det bedste i lige netop din situation. Der er mange beslutninger der skal tages, mange materiale valg og andre valg der gerne skal holde i mange år, derfor er det vigtigt med ordentlig vejledning fra start til slut.

Sammen med os har du muligheden for at få opført dit drømmehjem, lige som du ønsker det, dette er netop en af de mange fordele der er ved nybyg. I et nybygget hus har du alle muligheder for at få realiseret de drømme du har, du kan få præcis de antal kvadratmeter du har brug for og du bestemmer selv størrelsen på rummene.

Energirådgivning

Endnu en fordel ved et nybygget hus er også at det lever op til diverse klima og energikrav der er i dag. Jon er uddannet energiteknolog og har derfor masser af erfaring når det kommer til energirådgivning og optimering.

Kontakt Murermestre Bislev & Scherff

Bor du i Thy, Mors, Thisted eller omegn og mangler du en dygtig fagmand til at bygge dit nye hus, så ring gerne til os på 20 71 89 39 eller send os en mail til jon@mmbs.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig!