Om Bislev & Scherff

Passioneret murerfirma i Thy

Murermestre Bislev & Scherff ApS består af murermestrene Jon og Andreas, og vores virksomhed er bygget på vores fælles passion for solidt kvalitetsarbejde.

Første gang vi som Murermestre Bislev & Scherff ApS satte murerskeen i mørtlen var d. 2. januar 2018. Vi har base på Lavlundsvej 2 i Snedsted i Thy tæt på både Thisted og Mors, som netop er de områder, vi fortrinsvist løser diverse mureropgaver i.

Både Jon og Andreas blev færdige som murersvende i 2010, og Jon har desuden uddannet sig som energiteknolog i 2016, hvilket er en kvalitet som virksomheden også er bygget op omkring.

Vi tilbyder bl.a renovering af badeværelse, betonarbejde, klinkegulv og facadearbejde

Et venskab bliver til murerfirma

Vores historik går helt tilbage til folkeskolen, hvor vi mødte hinanden for første gang i 7. klasse. Det var den spæde start på et unikt venskab, som sidenhen har udviklet sig og blandt andet har fået en drøm til at gå i opfyldelse: vores fælles virksomhed Murermestre Bislev & Scherff ApS.

Det at vi kender hinanden så godt, ser vi som en stor fordel. Vi har de samme visioner for vores virksomhed og ved ofte hvad hinanden tænker, før det overhovedet er kommet over læberne.

Bygger på solide, jyske kerneværdier

Selvom vi i en årrække har boet og dygtiggjort os som murere i København, er vi nu vendt tilbage til den jyske muld og til venner og familie i Thy. Netop den jyske muld er også grobunden for de kerneværdier, som vores virksomhed er bygget op omkring. For os handler det ikke om kvantitet, men kvalitet, og vi tager os derfor god tid til hver eneste opgave – uanset opgavens art og omfang. Det er vigtigt for os at have en åben og ærlig dialog med kunden for at sikre, at der ikke kommer nogle uforudsete udgifter og opgaver, samt at kunden står tilbage med et tilfredsstillende resultat, der stemmer overens med deres krav og ønsker.

Vi løser alle former for opgaver i og omkring Thy, Mors og Thisted.
Som kunde er DU i højsædet, og ønsker du en skræddersyet løsning udført af to ærlige, åbne og troværdige murermestre med højt humør, er du velkommen til at kontakte os på 20 71 89 39 eller jon@mmbs.dk.