TILBYGNING

Er huset blevet for småt?

Drømmer du om en tilbygning til dit hus? Er pladsen blevet for trang? Hos Murermestre Bislev & Scherff tilbyder vi tilbygninger til flere forskellige formål. Det kan være ønsket om en udestue eller at køkkenet skal udvides. Med faglighed og kompetencer får dig sikker og professionelt igennem hele processen. Det vil altid være dine ønsker og behov der er i fokus. Vi kan rådgive og vejlede dig til hvad der vil være bedst og mest optimalt at gøre, men den endelig beslutning vil altid være din.

Udvid huset til familien

I mange tilfælde er det nødvendigt at udvide huset fordi familien er blevet større. Når boligen har brug for et ekstra værelse, kontor, gæsteværelse eller legerum, så står vi til rådighed og hjælper med at opfylde drømmen.

Vi går alt efter at levere et så godt og soligt håndværk som muligt uden de ubehagelige overraskelser der ellers kan forekomme.

Kontakt Murermestre Bislev & Scherff

Bor du i Thy, Mors, Thisted eller omegn og mangler du en dygtig fagmand til at klare din tilbygning, så ring gerne til os på 20 71 89 39 eller send os en mail til jon@mmbs.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig!